Barion Pixel

Apák napja

Biztosan sokan tudjátok már, hogy mikor van apák napja, de gondoltam azért szentelek neki egy írást, mivel hazánkban még viszonylag újkeletűnek mondható ünnepnek számít.
Minden évben június harmadik vasárnapján köszönthetjük az édesapákat, nagypapákat, dédiket és keresztapukákat.

Ők azok, akik hátán lovagoltunk gyerekkorunkban, és akik erős karjaikkal fölemeltek minket, ha elestünk. Ők futottak mellettünk, amikor biciklizni tanultunk. Ők azok, akikkel a legádázabb csatáinkat vívtuk kamaszkorunkban, és akiktől a legjobban esik az elismerés. Ők azok, akik unokájuknak, dédunokájuknak végtelen türelemmel tanítanak meg ezer hasznos dolgot és ők mesélik megunhatatlanul a régi sztorikat! És ez hatalmas dolog!

Az Apukáktól mindig csak kapunk, hát legyen ez a nap más!

A legeslegkirályabb apukák és a világ legjobb papái, dédijei és keresztapukái igazán megérdemelnek egy menő APÁK NAPI ajándékot! Remek választás lehet akár egy autóillatosító vagy egy feliratos biléta, melyet az autójukba is büszkén fel tudnak akasztani a visszapillantó tükörre…

Mutatjuk TOP10 válogatásunkat:

 

Rendelj tőlünk egyedi ajándékot, amelyet Te magad tehetsz igazán személyessé akár egy közös instax fotóval, vagy általad megfogalmazott felirattal!

Június 16 – APÁKA NAPJA!

Legyen ez az a nap, amikor Te leped meg Apukádat!
Szerezz örömöt egy aprósággal, ami csak Neki szól!

APÁK NAPI TERMÉKEINK