RÓLUNK

Ki áll a vintagedekoracio.com mögött?
Mecz Gyöngyi vagyok, a vintagedekoracio.com webáruház megálmodója és alapítója. Egyedi terveim alapján, saját kezűleg készítek dekorációs tárgyakat csapatommal. 
25 éve vagyok vállalkozó, volt egy üzletem, ahol bútorok felújításával foglalkoztam. Ezt 12 évig csináltam. Aztán esküvők és rendezvények dekorálására váltottam, közben megtanultam virágot kötni. Annak ellenére, hogy egészségügyit végeztem, anyukámtól örökölt kézügyességemet kamatoztatom jelenleg is.
 
Öt évvel ezelőtt megalapítottam a Vintage Design – Mecz Gyöngyi nevű vállalkozásomat, amellyel a lakásdekorációs tárgyakkal és ajándéktermékekkel foglalkozó webáruházamat, a vintagedekoracio.com -ot üzemeltetem. A webáruházban található termékeimet olyan embereknek ajánlom, akik szeretik  különleges, stílusos  dekorációkkal díszíteni otthonukat,  és akiknek fontos, hogy egyedi  ajándékot adjanak szeretteiknek. 
 
Nem szeretnék álszent lenni, de amikor alkotok, saját környezetemre gondolok és olyan tárgyakat készítek, amiket magam is szívesen néznék minden nap. Fontosnak tartom, hogy minden darabban ott legyen a kezem, bármennyit is készítsünk. Szerintem a vásárlóim ezt érzik, mert nagyon hálásak és rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, ami számomra nagyon jó érzés.
 
 
Nem az aktuális trendet követem, hanem az évek alatt, saját stílust alakítottam ki. Ezt a saját stílust úgy igyekszem átadni a vásárlóimnak, hogy rendszeresen szervezek Workshopokat. Szeretem a tudásomat átadni és inspirálni az embereket, mert ők is inspirálnak engem. 
A workshopok családias hangulatban telnek, és számomra  fontos, hogy olyan környezetet teremtsek, amelyben az emberek kikapcsolódhatnak és kiszakadhatnak a szürke hétköznapokból.
 
Szerintem azért sikeresek a workshopjaim, mert egyedi alapanyagokkal dolgozva, igényes termékeket, dekorációkat készítünk a résztvevőkkel.
 
Ezen kívül 3 éve fut már a Készítsd Otthon Mecz Gyöngyivel projektem. 
Ezek olyan csomagok, amikben szezonális lakáskiegészítők darabjai vannak és saját otthonukban elkészíthetik a vásárlók. Így egy kicsit olyan, mintha a csomagokon keresztül együtt alkotnánk. A csomag tartalmaz minden szükséges kelléket és részletes leírást az elkészítés folyamatáról.
Most a legújabb projektem, az írható szívek.  Ezek egy marokban elférő háromdimenziós kerámia szivecskék, amiket egyedi megrendelésre, igény szerinti  grafikával és felirattal, kézzel készítjük. Ha valaha valami népszerű volt, akkor azt mind átírja ez a termékünk.
A Workshopokon kívül a Tv2 társcsatornáján, A FEM 3 CAFÉ-N 4 éve rendszeresen láthatnak a nézők.
Természetesen online is jelen vagyok, a Vintage Design Mecz Gyöngyi Fb oldalon, ahol minden reggel órákat töltök azzal, hogy személyes kapcsolatot alakítsak ki a követőimmel.
 
Úgy gondolom, hogy sikereimet annak köszönhetem, hogy örökmozgó vagyok, soha nem tudok leállni, én fanatikusnak tartom magam. Rengeteg ötletem és tervem van. Egyik nagy problémám, hogy a nap csak 24 órából áll… 🙂
 
Ezen kívül a sikeremnek nagy szerepe van a családomnak, férjem és lányom, mindenben támogat, biztosítják alkotói szabadságomat.
Belegondolva, a siker számomra azt jelenti, ha örömet lelsz a munkádban.

ISMERJ MEG MINKET JOBBAN