Barion Pixel

ÚJ teraszdekorációnkat így készítjük

Mindössze három lépésből készítünk el egy végtelen kedves, vidám kis teraszdekorációt, mely garantáltan fokozza a szabad levegőn töltött pihenés hangulatát.

1. Gondolván a vintage stílus kedvelőire koptatott hatású kaspót választottunk.
A betonkaspó vízálló, és UV védelemmel rendelkezik, így igazán jó alapja egy kültéri dekorációnak, a színe sem fog kifakulni.

2. Beleteszünk pozsgásnövényeket, melyek színe tökéletesen harmonizál a kaspóéval. Ahogy a képeken is láthatjátok, lényeges, hogy teljesen használjuk ki a cserép befogadó képességét, annyi növénykét tegyünk bele, amennyi csak belefér, mert szép dúsan lesz igazán mutatós.

3. Legvégül a beton csigánk szárát kellő méretre igazítva helyezzük bele a kompozícióba, ez által nyer különleges hatást asztaldíszünk. Fontos, hogy a csiga színe passzoljon a kaspóhoz. (Ha valaki színesebb változatot képzel el, ajánljuk, hogy próbálkozzon egy kis mediterrán kéket belecsempészni.)

Végezetül nincs más dolgod, mint élvezni teraszod vagy kerti asztalkád megújult hangulatát akár az én-időben, akár vendégeiddel finom italokat szürcsölgetve. Kisebb erkélyeden pedig nem is tehetnél annál szebb dolgot, mint hogy zöld növényeket nevelgetsz.

Ha készen szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, megteheted erre a linkre kattintva: