Barion Pixel

Készíts magad „természet adta” koszorút!

Nyakig benne vagyunk az őszben, de most is nagy kedvvel buzdítalak Benneteket, hogy tartsatok velem, és készítsétek el sajátkezűleg „Mecz Gyöngyis” őszi lakásdekorációtokat!

A legjobb az egészben, hogy bogyós ágakat bárhol tudtok gyűjteni a természetben, és ez esetben nincs szabály, igazából minden jól passzol egymáshoz. Szóval itt az ideje egy jót kirándulni!

Mindössze egy számotokra ideális méretű koszorúalapot kell beszereznetek, valamint erős, de minél könnyebben hajlítható drótot. Javaslom, hogy elsőként készítsétek elő a bogyós kötegeket, száraikat igazítsátok metszőollóval a kellő hosszúságúra, és kötözzétek őket kisebb csokrokba. 

A következőkben mutatom Nektek hogyan haladjatok lépésről lépésre:

  • kezdjétek el körbetekerni a drótot a koszorúalapra
  • egyesével rögzítsétek a kötegeket egymáshoz nagyon szorosan téve (szebb eredményt érhettek el, ha keresztezve helyezitek őket egymásra)
  • a kötözés közben ügyeljetek arra, hogy minél egyenletesebb vastagsága legyen a koszorúnak
  • végül tehettek rá bármilyen számotokra tetsző kötelet, vagy zsineget, aminek segítségével fel tudjátok lógatni (ha asztaldísznek szánjátok, akkor is jól mutat rajta)

Íme, a csodálatos végeredmény, mely legszebb őszi dekorációja lesz lakásotoknak. Használhatjátok ajtódíszként és asztaldíszként is.

Ha tudtok rá egy kis időt szentelni, nem szabad kihagyni ezt a „természet adta” lehetőséget!